Hostellit fi hifinland logolla musta copy
Tilaan ilmaisen Kotimaan hostellikortin jäsenjärjestön jäsenenä:

Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenenä voit tilata Kotimaan hostellikortin maksutta. Kotimaan hostellikortilla saat verkostomme hostelleista Suomessa 10 % majoitusalennuksen, kuukausittaisen uutiskirjeen sekä useita muita hostellikorttietuja Suomessa.

Varatessasi majoituksen Hostellit.fi:ssä saat alennuksen saapuessasi hostelliin, kun todistat jäsenyytesi. Voit todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksesi jäsenkortilla tai Kotimaan hostellikortilla, jonka voit tilata tästä maksutta.

Kotimaan hostellikortti toimitetaan sähköpostin liitteenä ja se sisältää Suomen Hostellijärjestön jäsenyyden kortin voimassaoloajalle.

Jäsenjärjestöjemme jäsenille Kotimaan hostellikortti on maksuton ja muut voivat ostaa kortin edulliseen 5 euron hintaan. Mikäli et ole jäsenjärjestömme jäsen, voit tilata maksullisen kortin tästä.

Kortti on voimassa hankintavuotta seuraavan kalenterivuoden loppuun, jonka jälkeen voimassaolo päättyy automaattisesti. Kortista ei aiheudu sinulle mitään kustannuksia eikä se velvoita mihinkään.

Toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilauksesta.