Hostellit fi hifinland logolla musta copy

Lahjakorttitilaus

Koronavirusepidemia raastaa matkailualaa ja on tehnyt tilanteen sietämättömäksi hostelleille. Haluamme omalta osaltamme mahdollistaa hostellien tukemisen tässä poikkeuksellisessa kriisitilanteessa. Tästä syystä olemme avanneet sinulle mahdollisuuden tukea verkostomme hostelleja ostamalla kauttamme lahjakortin valitsemaasi hostelliin.

Lahjakortin voit tilata tällä lomakkeella. Kirjoita lomakkeelle yhteystietosi ja valitse listalta se verkostomme hostelli, johon haluat lahjakortin ostaa. Valitse lahjakortille haluamasi summa annetuista vaihtoehdoista. Kun olet lähettänyt tilauksen, me lähetämme sinulle laskun sähköpostiisi. Saat lahjakortin ja ohjeet sen käyttöön sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet maksun. Suomen Hostellijärjestö ei ota lahjakorteista komissioita. Välitämme maksamasi summan kokonaisuudessaan valitsemallesi hostellille.

Lahjakortti käy maksuvälineenä, kun varaat majoituksesi osoitteessa www.hostellit.fi, www.hihostels.com tai suoraan hostelliin sähköpostitse, puhelimitse tai hostellin omilta nettisivuilta. Lahjakorttia ei voi käyttää muiden varauskanavien kautta tehdyissä varauksissa. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan.

Yhteystietojasi käytetään vain tähän tarkoitukseen ja ne välitetään vain sille hostellille, johon ostit lahjakortin. 

Kiitos tuestasi!

Tilaajan tiedot
Lahjakortin arvo

Ostan lahjakortin seuraavalla summalla

Hostellin valinta

Ostan lahjakortin seuraavaan hostelliin

Hostellit on listattu aakkosjärjestykseen.


Hostellit fi hifinland logolla musta copy

Suomen Hostellijärjestö
info@hihostels.fi
www.hostellit.fi
www.hihostels.com